تفاوت میلگرد A2 و A3 چیست ؟

تفاوت میلگرد A2 و A3 چیست ؟

یکی از راه های شناسایی این دو محصول شکل آج آن ها می باشد. شکل آج A2 به صورت منفرد و موازی و در میلگرد A3 به صورت ضربدری و هفت و هشت می باشد. در طراحی پی از محصول طولی A3 و میلگرد عرضی A2 استفاده می شود. میلگرد A3 تردتر و شکننده تر بوده ولی A2 انعطاف پذیرتر می باشد. اگر آج محصول به صورت فنری باشد از نوع A2 است. در حقیقت آج این دو نوع محصول با یکدیگر کاملا متفاوت می باشد ولی بع علت سوء استفاده بعضی از تولیدکنندگان میلگردهایی در بازار عرضه می گردند که از لحاظ آج مانند A3 بوده ولی از لحاظ مقاومت شیمیایی و فیزیکی همانند نوع  A2 می باشد. برای اطمینان بیشتر این محصولات بایستی پیش از خرید آزمایش شوند.

لیست قیمت تیرآهن

میلگرد A4 :رده بعدی A4 بوده که جزو محصولات سخت محسوب شده و از لحاظ رده مقاومتی در آئین نامه از این میلگردها به عنوان میلگرد رده S500 ذکر می شود. شکل آج ها به صورت آج مرکب نسبت به محور طولی می باشد و از این طریق نسبت به سایر رده ها متمایز است. استفاده از این سازه ها اخیرا در سازه ها کاربرد زیادی داشته و اگر در طراحی ها از این محصول استفاده کنیم نسبت به وزن مصرفی حدود ۱ تا ۲ کیلو در هر متر مربع وزن میلگرد در مجموع سبک سازی می شود. قیمت میلگرد A4 نسبت به نوع های A2 و A3 بیشتر بوده و میزان آن بسته به سایز آرماتور می باشد.

 

میلگرد یا Rebar چیست

میلگرد یا Rebar چیست؟ یکی از مصالح بکار رفته در سازه ها میلگرد می باشد و با افزایش قیمت آن هزینه ساخت و ساز افزایش می یابد میلگرد از فونداسیون گرفته تا ستون ، سقف سازه مورد استفاده قرار می گیرد. در اکثر سازه ها از بتن برای استحکام بنا استفاده می شود. بتن مقاومت بالایی در برابر نیروهای فشاری دارد و برای خرد کردن به نیروی فشار فوق العاده ای نیاز است اما یک نقطه ضعف نیز دارد، بتن مقاومت چندانی در برابر نیروی چرخشی و کششی ندارد، همین جا است که میلگرد وارد عمل می شود و از سازه ها در برابر نیروی کشش و چرخشی محافظت می کند و برای تقویت بتن به کار رفته در فونداسیون، ستون ها و پل ها و دیوارهای برشی از گرید A3 استفاده می شود. گرید A1 از نوع صاف و بدون آج با مقاومت تسلیم 2400 و مقاومت کششی 3600 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می باشد.

https://ahanroyal.com/wp-content/uploads/2019/10/photo_2019-10-07_10-58-00.jpg

 

گرید A2 از نوع آجدار با استحکام تسلیم 3400 و مقاومت کششی 5000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می باشد. گرید A3 از نوع آجدار و با تنش تسلیم 4000 و مقاومت کششی 5000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می باشد. گرید A4 از نوع آجدار یا آج 500 و با مقاومت تسلیم 5000 و مقاومت کششی و تنش گسیختگی 7000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می باشد. میلگرد ساده  از گرید A1 که درصد کربن آن نسبت به دیگر گریدها کمتر می باشد تولید می گردد این محصول دارای انعطاف پذیری بالا و همچنین دارای مقاومت کششی کمتر می باشد. .

میلگرد یا آرماتور فولادی است که در بتن برای جبران مقاومت کششی پایین آن (بتن) مورد استفاده قرار می‌گیرد. فولادی که به این منظور در سازه‌های بتن آرمه به کار می‌رود به شکل سیم یا میلگرد است و فولاد، میلگرد نامیده می‌شود. البته در موارد خاصی از فولاد ساختمانی نظیر نیمرخ‌های ‌شکل‌ ناودانی‌ یا قوطی نیز برای مسلح کردن بتن استفاده می‌شود.

آرماتورهای عرضی که برای مقاومت در برابر برش و پیچش به دور آرماتورهای طولی و اصلی در شناژها بسته می‌شوند خاموت نام دارند.‌ از آرماتوربندی به منظور قوی ساختن ساختمان، پل، سد و … استفاده می‌شود، آرماتوربند با بستن میلگردها به هم توسط سیم ان هارا به هم متصل می‌کند.

 

راهنمای خرید ورق استنلس

ورق استنلس استیل مانند ورق سیاه به 2 شکل کویل(رول شده) و شیت(برش خورده) در بازار عرضه می گردد. جنس آن از فولاد زنگ نزن می باشد که به دو دسته بگیر(دارای خاصیت مغناطیسی) و نگیر(بدون خاصیت مغناطیسی) تقسیم می شود. بدلیل مقاومت بالای این ورق ها به خوردگی عمده مصرف آنها در محیط های دارای اسید و نرخ خوردگی بالا می باشد. ظاهر براق، سطح صاف و تمیز و مقاومت به زنگ زدگی و خوردگی از عمده ترین ویژگی های این ورق می باشد.
لازم به ذکر است که ورق زنگ نزن (Stainless Steel) در بازار ایران به نام ورق استیل شناخته می شود.
قیمت فروش ورق استنلس استیل نسبت به سایر شرکت ها با توجه به کیفیت خوب این ورق ها بسیار مناسب می باشد. شما مشتریان محترم می توانید با انتخاب هریک از انواع ورق استنلس استیل در لیست زیر، قیمت آن را مشاهده فرمایید و در صورت تمایل جهت خرید ورق استنلس استیل اقدام نمائید.

راهنمای خرید :
جهت تامین کالا پس از مشاهده لیست قیمت ورق استنلس استیل، با بر قراری تماس و اعلام درخواست خرید توسط مشتری، پیش فاکتور فروش(شامل مشخصات فنی و ابعادی محصول، قیمت، شرایط پرداخت و تسویه، تاریخ بارگیری و تحویل و … )  صادر و برای خریدار ارسال می گردد. بعد از تائید پیش فاکتور توسط خریدار و پرداخت طبق شرایط مشخص شده، بارگیری، حمل و تحویل محصولات مورد نظر انجام می پذیرد.
نکات مهم جهت خرید :
• لیست قیمت های ارائه شده در سایت در ابتدای روز، به روز رسانی می شوند. با توجه به نوسانات موجود در بازار، توصیه می شود جهت اطمینان از قیمت نهایی با کارشناسان آهن رویال تماس حاصل فرمایید.
• در صورت عدم مشاهده محصول مورد نظر و یا نیاز به ارائه خدمات جانبی نظیر برشکاری، سوراخکاری، گالوانیزه،خم کاری با کارشناسان در تماس باشید.
• در صورت نیاز به حضور بازرس و یا ارائه مدارک فنی کالا، حتما پیش از ارائه پیش فاکتور موارد مورد نظر را به کارشناسان فروش اعلام فرمایید. ضمناً شما میتوانید قبل یا حین خرید از خدمات مشاوره ای و مهندسی این مجموعه شامل موارد ذیل استفاده نمائید:

۱- مشاوره جهت انتخاب مواد مناسب با توجه به کاربرد صنعتی آن
۲- مشاوره جهت مطابقت کالای درخواستی با استاندارد های بین المللی و ملی

نحوه تولید لوله های مانیسمان

نحوه تولید لوله های درزدار و بدون درز( لوله مانیسمان)

لوله‌های فولادی معمولاً به دو صورت ساخته می‌شوند.

1-لوله‌های درزدار ( welded pipe) یا لوله با درز جوش :

در این روش رول ورق باضخامت مورد نظر و براساس سایز لوله برش خورده و پس عبور از غلطکهای نورد به شکل گرد در می آیند وپس از آن درز بوجود آمده جوشکاری شده وبه مرحله تست وکونیک میروند این روش تولیداصطلاحا”روش نورد نامید می شود این روش بیشتر جهت تولید انوع پروفیلهای موردمصرف درساختمان وتولید لوله های شوفاژی ولوله های گازی مورد مصرف درلوله کشی ساختمان بکار میروند

در این روش تولید اصولا دونوع روش جوش برای جوشکاری درزجوش مورد استفاده قرارمیگیرد:

Electric Resistance Welded- ERW

دراین روش با ایجاد آمپر بالا توسط دستگاه الکتریکی جوش باعث بوجود آمدن حرارت درلبه های درزجوش شده وباعت ذوب شدن این لبه ها گردیده که منجر به جوش خوردن دولبه اتصال می گردد که اصطلاحا” به این روش جوشکاری لب به لب نیز می گویند ونیازبه هیچگونه الکترود ندارد.

High Frequency Induction (HFI) Welded Pipe

این روش جوشکاری فرکانس بالا می باشد که در این روش عبوری جریان برق با فرکانس بالا از لبه های درزجوش باعث حرارت زیادی شده که منجر به ذوب شدن لبه وجوش خوردن آنها میگردد دراین روش کنترل حرارت جوش ودرنتیجه کیفیت آن بیشتر از روش قبلی می باشد در هرصورت این نوع لوله ها عموما” جهت مصارف صنعتی وفشار های پایین کارایی دارند وبرای فشارهای بالاتر باید از لوله های مانیسمان استفاده کرد.
2-لوله‌ بدون درز (مانیسمان) seamless pipe :

لوله های بدون درز (لوله مانیسمان ) به صورت اکسترودینگ توسط قالب‌های مختلف تولید می‌شود. اصولا تولید لوله های بدون درز مستلزم فرایندی است که طی آن یک شمش فولادی تبدیل به لوله می گردد.لوله های مانیسمان از شمش های فولادی تولید میشوند آنها عموما با کشش و نورد شمش های گرد فولادی تولید می شوند البته تولید از مقاطع چهار گوش نیز امکان پذیر است اما باعث بالا رفتن هزینه تولید می گردد نکته جالب در باره روش تولید لوله مانیسمان این است که تولید از سایزهای بزرگتر به کوچکتر می باشد وسایزهای2/1و4/3و1اینچ معمولا” به روش سرد می باشد یعنی برای تولید سایز2/1اینچ ابتدا باید شمش 76 پس از حرارت سوراخ 2/1ایجاد می شود وپس از نورد وکشش درخط تولید لوله 4/1 1اینچ تولید شده وپس از آن باروش سرد لوله 4/1 1کشیده شده وپس از اسید کاری وطی چند مرحله کشش به سایز موردنظر2/1اینچ می رسند .این روش اولین بار توسط مهندسی آلمانی بنام مانیسمان بکاررفت و فقط در ایران به این نام خوانده می شود.